Ν.Α.Τ. Παρουσίαση της νέας εφαρμογής “my ΝΑΤ app”

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - 20/02/2024

Ν.Α.Τ. Παρουσίαση της νέας εφαρμογής “my ΝΑΤ app”

Στην παρουσίαση της πρώτης υλοποίησης της εφαρμογής “my ΝΑΤ app, για τη θαλάσσια υπηρεσία των Ναυτικών μας, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Cpt. Παναγιώτης Γιγής, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Cpt. Ελένη Παπαδοπούλου και το Μέλος του Δ.Σ. Ανδρέας Βουρέκας.

Ο
Cpt. Παναγιώτης Γιγής και ο Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας της Π.Ν.Ο. κ. Παντελής Καραντώνης, εκπροσώπησαν στην παρουσίαση τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Cpt. Μανώλη Τσικαλάκη.
Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του απηύθυνε ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ν.Ο., κ. Δημήτρης Καραντώνης.

Η εφαρμογή αποτυπώνει στην πράξη, τη νέα πορεία του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της Ευρώπης και τη νέα εποχή για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον Έλληνα Ναυτικό!

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.nat.gr, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να πληροφορούνται για τις υπηρεσίες του Ταμείου, να επικοινωνούν αμέσως και εξ’ αποστάσεως με τα στελέχη του, να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για τις ναυτιλιακές εταιρείες και τους Ναυτικούς, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, άμεσα και από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους αιτήσεις για 21 διαφορετικές υπηρεσίες ελαχιστοποιώντας σημαντικά την ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

 

 (*) Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Αίθριο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΡΧΕΙΑ