Οινούσσες: Προεδρικό Διάταγμα για Σχολή Σωστικών Μέσων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - 13/08/2021

Οινούσσες: Προεδρικό Διάταγμα για Σχολή Σωστικών Μέσων

Το Προεδρικό Διάταγμα για τη λειτουργία Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων στις Οινούσες, υπέγραψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ευχαριστώντας ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, όλους όσοι βοήθησαν ώστε να γίνει πράξη το συγκεκριμένο αίτημα, τονίζει ιδιαίτερα τη σημαντική συνεισφορά του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη. «Για την επιτυχή τήρηση της υλοποίησης από μηδενική βάση ενός σημαντικού διοικητικού εγχειρήματος για το ακριτικό νησί», όπως αναφέρει.

«Η Σχολή Σωστικών αναβαθμίζει το ρόλο της ναυτικής εκπαίδευσης στις Οινούσσες και στο Αιγαίο γενικότερα. Μαζί με το Ναυτικό Συνεδριακό Κέντρο, που σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή και τα Summer Schools, δημιουργούμε το πρώτο θεματικό νησί ναυτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη νησιωτική μας πατρίδα», τονίζει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.

«Είμαστε εδώ να στηρίξουμε την προσπάθεια και να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις λειτουργίας, τη στέγαση και φιλοξενία των εκπαιδευομένων με πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες, που θα ανακοινώσουμε σύντομα», καταλήγει.

Σύνταξη: Θοδωρής Πυλιώτης

 

ΠΗΓΗ: ertnews.gr 

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/voreio_aigaio/oinoysses-proedriko-diatagma-gia-scholi-sostikon-meson/?fbclid=IwAR0TRJMqbX2LrVSvBl8zDU5H2mFFOSluwE6_ldNp1eLjfpPfPNHbxB-2UjY

ΑΡΧΕΙΑ